Hjem / Sandrip skipark

Sandrip skipark

Skipark for hele familien


Sandrip Fritidspark er et eldorado for alt fra barnefamilier på båltur til de treningsnarkomane skiløperne som trenger timer med trim hver dag.Sandrip Fritidspark sto ferdig ombygd til sesongen 2020 etter at eierkommunene Vennesla og Kristiansand investerte tett på 40 millioner kroner. Folk fra hele regionen har valfartet til Sandrip i flere tiår. Etter oppdrageringen har aktiviteten økt veldig.

Sandripheia Fritidspark besøkes av tusenvis på en flott vintersøndag. Du kan kose deg i varmestua eller finne bålplass rett ved akebakken. 3,3 kilometer nye, brede skiløyper venter. på sommeren kan du gå på rulleski i dem. Det finnes også noen eldre løyper som kjøres opp på vinteren.

Det er snøkanonanlegg i hele den nye traseen, noe som gjør det mulig å få skiføre lenge før snøen kommer. Det eneste som trengs er noen kuldegrader.

Et topp moderne skiskytteranlegg er også på plass. Øvrebø Idrettslag har lagt ned en enorm dugnadsinnsats. Hoppbakken ble også oppgradert for noen år siden. Er du heldig, kan du grille pølser mens de ser på Øvrebø-ungdom som trener i bakken.

I Vennesla kommune er vi stolte av Sandripheia Fritidspark og veldig takknemlige for det gode samspillet med og dugnadsånden i Øvrebø idrettslag.