Hjem / Ordføreren


I Vennesla skal alle kunne leve det livet som de ønsker å leve - både på jobb og i fritida. Det er mitt mål som ordfører!


Vil du bo eller investere i Øvrebø, Hægeland eller Vennesla - ikke nøl med å ringe. Hele kommunen står klar til å hjelpe og veilede deg. Du kan også ringe rett til meg! Det er for å skape et best mulig fellesskap for innbyggerne at vi holder på med politikk og offentlig styre og stell. Fellesskapet Vennesla må sørge for at flest mulig av innbyggerne får ut sitt sanne potensiale, får oppfylt drømmene sine og levd de livene de ønsker å leve.  Da må vi skape arbeidsplasser. Arbeid er fundamentet for det gode livet. Det er derfor vi satser tungt på næringsutvikling og derfor vi har satt samskaping mellom kommunen, frivilligheten og næringslivet høyt på dagsorden.  

Næringslivet blomstrer i Vennesla og vi forbedrer stadig våre kommunale tjenester. Likevel lykkes vi ikke godt nok når nesten 30 prosent av innbyggerne i arbeidsfør alder ikke har en jobb å gå til. Utenforskap er ikke greit verken for den enkelte eller for fellesskapet.  Vi sløser med mulighetene! På bygda har vi noen kvaliteter vi er stolte av.  Vi ser hverandre i øynene, ikke ovenfra og ned. Vi hjelper hverandre når det trengs og vi tar oss ikke så veldig høytidelig. Velkommen til fellesskapet vårt  hvis du er ny. Vær stolt av Vennesla og heimplassen hvis du har vært her ei stund.